Este clar pentru noi și ar trebui să fie clar pentru toți

Că acest guvern trebuie să plece.

Demisia urgentă a guvernului Ion Chicu. Acest guvern este principalul responsabil pentru agravarea situaţiei economice şi pandemice din ţară, fiind incapabil să protejeze viaţa propriilor cetăţeni. Acest guvern este promotorul schemelor ilegale prin care continuă să se fure banii publici, iar populaţia continuă să fie sărăcită. În timpul alegerilor din 15 noiembrie cetăţenii Republicii Moldova au declarat răspicat că mandatul acestui guvern a expirat, iar premierul Chicu trebuie să-şi dea de urgenţă demisia.

https://tv8.md/2020/12/06/video-rezolutia-votata-de-manifestantii-din-piata-marii-adunari-nationale/

„Rezultatul alegerilor din 15 noiembrie nu îl vizează doar pe Igor Dodon, vizează guvernul lui, vizează sistemul pe care el l-a moștenit de la Plahotniuc și pe care el l-a folosit împotriva oamenilor în continuare. Guvernul trebuie să plece”, a declarat președintele ales, Maia Sandu, în cadrul unei conferințe de presă.

https://www.ipn.md/ro/guvernul-chicu-trebuie-sa-plece-maia-sandu-7965_1078032.html

Guvernul condus de Ion Chicu trebuie să plece, dar nu înainte de a aproba proiectul bugetului pentru anul viitor, proces care este deja în întârziere. Declaraţia a fost făcută de preşedintele ales, Maia Sandu, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii.

https://www.publika.md/maia-sandu-guvernul-condus-de-ion-chicu-trebuie-sa-plece_3090132.html

Iată în această zi, este necesar ca tovarășul Chicu să plece. Să își dea demisia. Anume în această zi.

https://youtu.be/8VeT0meqf-U?t=3466

Rugăm frumos frumos pe domnul Chicu să plece, și să nu provoace conflicte.

https://youtu.be/8VeT0meqf-U?t=3556

Dar eu vreau să spun către toți din guvernul Chicu. N-or să fie locuri în avionul lui Plahotniuc și a lui Dodon. Chicu! Guvernul tău! N-o să aveți locuri în avionul lui Dodon… Pleacă cu binișorul.

https://youtu.be/8VeT0meqf-U?t=3631

Și cea mai scurtă cale spre alegeri anticipate este demisia guvernului. … Această nebunie trebuie să înceteze. Guvernul trebuie să iasă în demisie. Să meargă în demisie imediat.

https://www.youtube.com/watch?t=4179&v=8VeT0meqf-U

Guvernul a plecat.

Avem un Guvern, care trebuie să gestioneze în continuare treburile țării.

Am solicitat informații de la mai multe ministere, despre situația bugetului, despre situația sanitară și în momentul când voi avea această informație, am să vin și am să vă prezint aceste date. În Conformitate cu legea, funcțiile care revin vacante, vor fi suplinite din contul miniștrilor mai puțin lași, care nu pleacă”, a declarat Maia Sandu.

https://unimedia.info/ro/news/3ac5333ec4460914/live-presedinta-maia-sandu-face-declaratii-dupa-consultarile-cu-fractiunile-parlamentare.html

Prieteni, noi nu scriem pentru bani, nu publicăm publicitate, nu căutăm patroni. Dar o distribuire pe rețelele socializare nu ne-ar încurca. Dacă vă place lucrul pe care-l facem, nu ezitați să dați și altora să afle.

By Iulian

Iulian e redactor la Jurnal.TV

1 comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *