Slugărnicia are preț

Și asta cel mai bine o cunoaște o slugă.

Demisia Secretarilor de Stat in corpore cu scop vădit de a bloca în jocurile lor politice sistemul de sănătate (pe timp de pandemie!) a fost răsplătită din plin pe ultima sută de metri de către Dodon – la 23 decembrie 2020, cu 5 minute înainte de plecarea trenului său din gară, a fost semnat Decretul #351 de conferire a ordinului Gloriei Muncii Secretarului de Stat Alexandru Holostenco și medaliei “Nicolae Testemițanu” – Secretarilor de Stat Constantin Rîmiș și Marina Golovaci. Pentru muncă prodigioasă și contribuție. În gestionarea pandemiei. Slugărnicia are și ea un preț. Cam mic prețul, dar preț”, a comentat Ala Nemerenco.

https://cotidianul.md/2021/01/01/slugarnicia-are-si-ea-un-pret-trei-secretari-de-stat-decorati-de-dodon-pe-ultima-suta-de-metri/

De notificat că Ala Nemerenco și-a adus în sfîrșit aminte că avem pandemie (cu semnul exclamării). Nu-și amintea despre asta atunci cînd șefa ei organiza miting cu 50000 oameni în PMAN. Atunci Ala nu a spus: „(pe timp de pandemie!)”. Nu-și amintea despre asta atunci cînd șefa ei spunea peste tot „acest guvern trebuie să plece!”, și că prioritatea numărul unu nu este lupta pentru sănătate ci dizolvarea parlamentului și organizarea alegerilor anticipate (pe timp de pandemie!).

Memoria e așa o chestie… acum îți aduci aminte – acum nu-ți aduci aminte. Adică îți aduci aminte cînd îți trebuie, după care uiți, că deh, vîrsta își spune cuvîntul.

Că prețul e mic – Ala Nemerenco devalorizează aceste distincții.

Iar acum să vorbim despre slugărnicie. În toată campania electorală, Maia Sandu a vorbit despre proasta administrare a pandemiei, despre lipsa totală de grijă pentru medici, etc. Ceea ce e o minciună, dar ea avea nevoie să cîștige alegerile. După ce a cîștigat, oamenii care au fost criticați atîta timp și-au dorit să plece, să lase pe cel care critică să arate el cum se lucrează mai bine. Dodon i-a decorat pentru munca făcută în acest an greu. Iată toată explicația.

Iar Maia Sandu a venit cu o reacție de-a dreptul bizară. Ceva de genul: „De ce plecați? Eu atît de bine vă beșteleam!”

Iar Ala Nemerenco îi numește „slugi”, confirmîndu-le încă odată că decizia de a pleca a fost una bună.

By Iulian

Iulian e redactor la Jurnal.TV

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *