Concluziile revoluției americane eșuate

Așa cum în SUA s-a încheiat revolta, se pot trage concluziile. Ceea ce voi face pe scurt.

Protestatarii sunt buni, sau răi, sau buni

Protestatarii iranieni sunt buni.

Protestatarii din Hong Kong sunt buni.

Protestatarii din Kiev sunt buni.

Protestatarii din Franța sunt răi.

Protestatarii din Germania sunt răi.

Protestatarii din Minsk sunt buni.

Protestatarii din SUA sunt buni (negrii).

Protestatarii din SUA sunt răi (trumpiști).

Ca să nu te zăpăcești, include televizorul și vezi ce-ți spun agențiile de știri – sunt buni sau răi anumiți protestatari. Televizorul întotdeauna spune adevărul.

Protestatarii nu pot fi împușcați sau pot fi împușcați

Dacă televizorul spune că protestatarii sunt buni, adică activiști, să nu care cumva poliția să tragă în ei. Chiar dacă ei ocupă clădirile guvernamentale. Chiar dacă-s înarmați.

Dacă televizorul spune că protestatarii sunt răi, în ei se poate de împușcat. Chiar dacă-s femei. Chiar dacă n-au arme. Iarăși, fără televizor nu putem ști dacă-s buni sau răi, așa că trebuie să-l ținem inclus tot timpul ca să fim informați. De preferat să ne informăm din mai multe surse, de exemplu de la Pro TV și de la Jurnal TV. Plus, putem citi și Ziarul de Gardă. Atunci vom fi pe deplin informați.

Pentru tirani: faceți așa ca la TV să se spună că protestatarii sunt răi, atunci îi puteți împușca.

Libertatea de exprimare nu există, sau există libertatea de exprimare doar a anumitor idei

Trump a fost blocat pe toate platformele. Mai mult. A apărut un zvon că Trump și-ar fi creat cont pe platforma Parler, și în aceeași zi aplicația Parler a fost scoasă din magazinele Google Play și din magazinul Apple. În realitate, Trump nici măcar nu și-a făcut cont acolo. SUA nu va mai putea arăta niciunei țări cu degetul atunci cînd acea țară va institui cenzura, pentru că ei singuri au creat un precedent foarte serios de cenzură. Această situație era de neimaginat acum 10 ani. Libertatea cuvîntului? Hah, bună glumă.

Feminism nu există

Sau mai bine zis, există o sectă care se cheamă feminism, cu fanați religioși, fel de fel de ong-uri și societăți civile, care nu au nicio legătură cu promovarea intereselor femeilor.

Reamintesc, Ashley Babbit, o femeie, puternică, implicată în politică, care a făcut armată. A fost împușcată în gît de la cîțiva centimetri, ea nefiind înarmată și a decedat.

Nicio organizație feministă nu a spus un cuvînt de protest. Pentru că feminismul nu e despre femei.

Concluzie

Lumea a luat-o pe o nouă cale. Acum am asistat la „11 septembrie 2001”, un eveniment epocal care e momentul de pornire pentru evenimentele ce se vor întîmpla în următoarele decenii. Nimeni nu se va mai juca de-a democrația, drepturile și libertățile omului, libertatea cuvîntului, etc. Acestea au fost pentru părinți și bunici. Copiii noștri vor crește cu alte jocuri.

Published
Categorized as Editorial

By Iulian

Iulian e redactor la Jurnal.TV

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *